Tak for din tilmelding Sjælerum
"Nær dit Nervesystem" lørdag d. 1. December

 

Udfyld felterne nederst på siden for tilmelding!

Vi glæder os rigtig meget til at mødes med dig til en levende og spændende dag.

Vi mødes på:

Tobias-Skolen

Polaris Centret
​Kyndeløse Strandvej 22
4070 Kirke Hyllinge


Tidspunkt:

9.30-15.00
  
Pris for hele dagen inkl. frokost, kaffe og te, er kr. 450,- Hele beløbet betales efter tilmelding ved modtagelse af faktura.

Bemærk at du med denne tilmelding forpligter dig til betaling, idet du som tilmeldt optager en plads på holdet. Skulle du blive akut forhindret i at deltage, kan du overdrage din plads til en anden deltager eller forhøre dig om muligheden for deltagelse i et kommende sjælerumsarrangement.. Vi ser frem til at inspirere dig i arbejdet med dit eget og eventuelle klienters nervesystem!

Kærlige hilsener

Lene Ince, Tobias-Skolen


 

Samtykkeerklæring (se forklaring vedr. samtykke, download m.v. nederst på siden)

Du finder vores Fortrolighedspolitik her


 
* angiver et påkrævet felt

I forbindelse med din tilmelding, skal vi ifølge Persondataforordningen pr. 25. maj 2018 informere dig om samt indhente dit samtykke til, at vi indsamler, opbevarer og behandler alle oplysninger, du giver i denne tilmelding. Oplysningerne opbevares med det formål at kunne kontakte dig før og under forløbet. Oplysningerne vil desuden blive brugt i vores økonomisystem, i henhold til gældende lovgivning. Du bedes læse samtykkeerklæring, der er linket til øverst i skemaet og tilkendegive, at du har læst, forstået og giver dit samtykke. Samtidig opfordrer vi dig til at gemme en kopi af samtykkeerklæringen, ved at downloade den på din computer og eventuelt udskrive den. Samtykket er frivilligt, og du kan til enhver tid tilbagekalde den og bede om, at få dine oplysninger slettet. 

Email Marketing Powered by Mailchimp